Personvern

Personvern er viktig for oss i Fighter kickboxingklubb. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til – og hvilke rettigheter du har knyttet til behandlingen. Vår behandling av personvern opplysninger er i overensstemmelse med det til enhver tid gjeldende personvern regelverk.


 

Personvernerklæring
Personvernerklæringen er basert på EUs personvernforordning (EU General Data Protection Regulation eller GDPR) og norsk personvernlovgivning (personopplysningsloven). Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres av fighter.org og angir:

  • Hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår.
  • Hva vi bruker opplysningene til.
  • Hvilke rettigheter du har. 
  • Hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på.

Personvernerklæring ble sist oppdatert 25.03.2021.
Behandlingsansvarlig for fighter.org kan kontaktes på medlem@fighter.org.

Hva samler vi inn og hvorfor
Når du besøker fighter.org samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt under om “Informasjonskapsler” (Cookies).

Sikker oppbevaring
Vi tar din sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik det står beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi samler inn personopplysningerfra forskjellige kilder. Når du inngår kontrakter eller avtaler med oss, sender inn skjemaer til oss, går inn på nettsidene våre eller bruker våre sosiale medieplattformer og sender oss eposter eller kontakter oss gjennom andre kanaler.

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av fighter.org. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor.

1. Nødvendig
Som medlem i Fighter kickboxing gir du oss tilgang til personopplysninger om deg. Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at opplysningene blir behandlet på en forsvarlig måte. Behandling av personopplysninger er ikke tillatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan er at du inngår kontrakter eller avtaler med oss. I noen tilfeller lagrer vi også kontonummer for opprettelse av AvtaleGiro eller annen betalingsordning.

Vårt behandlingsgrunnlag er i all hovedsak kontraktbasert, og i noen tilfeller samtykke. Ved oppstart av behandling av dine personopplysninger vil vi alltid gi informasjon om behandlingsgrunnlag. Dersom Fighter kickboxingklubb skal behandle personopplysninger til barn under 13 år, kreves det samtykke fra de foresatte.

2. Statistikk
For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen, innsamler vi teknisk data som blant annet forteller hvor du kommer fra, eventuelle søkeord du bruker og hvor lenge du blir værende på nettsiden. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Statistikk blir lagret sikkert hos Google Analytics Solutions, som også er vår databehandler av statistikken. Innsamlet statistikk slettes etter 24 måneder.

3. Markedsføring
Vi benytter løsninger fra tredjeparter for personalisering av nettsiden for deg. Løsninger fra tredjepart hvor vi deler noe av din informasjon med er medlemssystemet MUDO og IMS, regnskapssystemet MUDO og betalingssystemet VIPPS på produkter.

Sletting av cookies
Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at fighter.org ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates. Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

Dine rettigheter 
Du rett til innsyn i hvilken personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss
Dersom du har forespørsler, spørsmål eller klager i forbindelse med denne personvernerklæringen eller vår bruk av personopplysninger kan du kontakte oss på medlem@fighter.org.