Fighter kickboxing

Fighter kickboxingklubb er en idéell forening som drives på frivillighet. Takket være våre treneres, utøveres og medlemmers dugnadsånd gjennomfører vi hver uke over 50 treningsøkter for fightere i alle aldre og ferdighetsnivå. 

Hvem er vi?

Vi tror på lek, tulling, tøysing og på å utfordre hverandre til å pushe litt ekstra. Vi applauderer, hjelper og viser hverandre respekt og oppmerksomhet på tvers av alder og kjønn.


 

Rundt 700 av våre medlemmer er barn og ungdom under 20 år. Alle skal lære noe nytt, møte utfordringer og få gode opplevelser i et trygt og sosialt miljø. 

Trening er like mye for det sosiale samholdet som for de inspirerende men krevende treningsøktene. Uansett erfaring og ambisjon, vil vi gi deg lyst til å lære, mestringsfølelse og motivasjon. Får du etter hvert lyst til å konkurrere, har du trenere som veileder deg hvert skritt på veien, frem til at vi er trygge på at din første kamp blir en positiv opplevelse.

Vi er bevisste på at vi står på skuldrene til de som har gått før oss. Derfor ønsker dagens trenere å gi den omsorgen de selv fikk når de var nye i klubben videre. Det er derfor du i Fighter møter verdensmestere som trener små barn og nybegynnere like gjerne som du møter landslagstrenere som hjelper barn med å finne gjenglemte sokker og vannflasker.

Som toppidrettsklubb er Fighter meget godt representert på det norske landslaget, der utøvere fra Fighter i perioden 1998 – 2021 har vunnet 11 VM-gull, 17 EM-gull, 11 VM-sølv, 11 EM-sølv, 18 VM-bronse og 13 EM-bronse. I Fighter er det derfor lov å drømme stort. Veldig stort. Som konkurranseutøver blir det tilrettelagt for deg med tett oppfølging av dedikerte trenere som gir deg de beste forutsetningene for å oppnå, også de mest hårete målene.

 

Jeg er glad i treningen på Fighter fordi treneren min er glad i meg. – Emrik 6 år


Emrik har satt fingeren på det vi ønsker å bidra med i Fighter. Vi vil at du, akkurat som Emrik, skal føle deg velkommen, bli sett og være blant venner.

Våre verdier

Vi er venner som lærer, mestrer og har det gøy sammen. I Fighter tar vi ansvar og viser respekt og omsorg for hverandre på tvers av alder, kjønn og ferdighetsnivå. Hos oss er alle like verdifulle, uansett om man er nybegynnere eller verdensmester.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble medlem. Fra første stund ble jeg godt tatt imot. Jeg føler jeg har en familie i Fighter.  – Rajwinder 28 år

KLUBBEN FOR ALLE

I Fighter kan du trene og konkurrere både i kickboksing
og boksing. Fighter er medlem i Norges kickboxingforbund, Norges bokseforbund
og Norges idrettsforbund.

Sammen arrangerer vi små og store stevner, treningsleirer og ulike sosiale sammenkomster. Fighter Kickboxingklubb startet opp i Oslo 1995 og har i dag over tusen medlemmer fordelt på fire avdelinger i Oslo: