Hvordan oppretter jeg Avtalegiro i Idrettens medlemssystem?

Følg denne linken for signering av Avtalegiro: http://avtalegiro.nif.no/

Hvordan logger jeg meg inn på IMS Min side?

Logg deg inn på Min Side – http://imsapp.nif.no/ Har du glemt passord eller brukernavn? Klikk på glemt passord, da vil brukernavn komme opp og du kan opprett nytt passord.

Jeg mottar ikke faktura på e-post. Jeg har problemer med systemet.

Ta kontakt med support i NIF på imssupport@idrettsforbundet.no eller tlf 210 29 090.

Jeg vil avslutte mitt medlemskap

Ønsker du å avslutte medlemskapet ditt sender du en skriftlig utmelding til: medlem@fighter.org med kopi til avdelingen du trener ved (medlem@fighter.org (Bjølsen) bislett@fighter.org / stovner@fighter.org)

Hvorfor betaler vi i sommerferien?

Treningsavgiften er en årlig avgift delt på antall måneder i året som trekkes fast hver måned hele året. Derfor får alle faktura også i sommermånedene. 

FAQ


Her finner du noen av de vanligste spørsmålene og svarene. Men, du er alltid velkommen innom oss for en prat. Vi hjelper deg gjerne!

Hvordan tar jeg kontakt med dere? 

Send gjerne en e-post til medlem@fighter.org eller direkte til den avdelingen du trener ved: bislett@fighter.org / stovner@fighter.org / asker@fighter.org. Du kan også ta kontakt med oss på messenger på Facebook eller i Spond-gruppene. 

Har dere et telefonnummer man kan ringe til?

Vi har valgt å ikke ha telefonnumrene våre tilgjengelig. Men ved behov, kan vi sende telefonnummer til den aktuelle kontaktperson via e-post.

Jeg vil gjerne ta en prøvetime. Må jeg avtale tid?

Du kan komme innom oss for en gratis prøvetime uten avtale, men for å sikre at det er ledig plass kan du ta kontakt med den aktuelle avdelingen på e-post.

Hvem jeg skal kontakte vedr. kurs og medlemskap?

Bare kom innom oss på trening og snakk med oss, eller send e-post til den aktuelle avdelingen.

Trenger jeg utstyr på nybegynnerkurset?

Du trenger ikke utstyr til nybegynnerkurset. Vi trener barbeint i vanlig treningstøy. Klubb tøy (t-skjorte og kickboksing bukse) kan du kjøpe hos oss.

Må man være godt trent for å starte? 

Nybegynner og boksing er for alle som vil lære fra “scratch”. Man trenger ikke å være i spesielt god form for å starte. Formen bygges opp i løpet av kort tid. 

Kan man starte når man vil?

Ja, absolutt! Vi har rullerende inntak. Du kan starte hos oss når det passer. Men husk at de andre kanskje har trent lengre og derfor har lært mer. Vær også klar over at vi krever 70% oppmøte på trening pr. semester for å kunne gradere deg til belte.

Jeg vil begynne å trene hos dere, hvor mye koster det?

Treningsavgiften betales hver måned. I tillegg betaler du en årlige medlemsavgift på kr 300,-. Priser: Voksen/ungdom kr 400,- / Barn 10-13år kr 400,- / Barn 3-9 år kr 275,-. Vi har familierabatt (fra familiemedlem nummer to, så sant disse trekkes fra samme konto) kr 50,- i avslag pr. mnd.

Må man trene alle oppsatte dager?

Vi har lagt opp til trening 2 dager i uken. Men du kan både trene mindre eller mer om du ønsker. Det finnes andre treninger som er åpen for alle.

Jeg har drevet med annen kampsport, trenger jeg å gå på nybegynnerkurset? 

I utgangspunktet, nei. Men det er veldig individuelt. Litt avhengig av tidligere kampsport og hvor lenge du har trent. Det beste er å komme innom oss for en prat eller å prøve på ett av våre partier, så kan treneren gjøre en vurdering.

Jeg har nettopp blitt medlem, men har ombestemt meg. Kan jeg annullere?

Du har 10 dager angrerett. Send e-post til avdelingen du trener ved med kopi til medlem@fighter.org

Jeg har betalt ut bindingstiden og trener ikke mer hos dere, men får fremdeles faktura. Hva skjer?

Da har du har glemt å si opp avtalen! Vi har 6 mnd. bindingstid, men medlemskapet er løpende. Det betyr at det fornyes hver mnd. helt til du sier opp skriftlig. Oppsigelsestiden etter utløpt bindingstid er 1 mnd. (se medlemsvilkår). Om du ønsker å avslutte medlemskapet sender du en skriftlig utmelding til: 1. Ble medlem før sept 2020: e-post til kundeservice@mudo.no med kopi til medlem@fighter.org. 2. Ble medlem etter september 2020: e-post til avdelingen du trener ved med kopi til medlem@fighter.org