Kjære medlemmer.

Vi savner å møte dere på trening med smil om munnen, svette etter en hard og morsom treningsøkt. Det begynner å bli en stund siden, men vi lever i håpet om at vi snart kan møtes på trening igjen. Etter regn kommer sol. Det er tøffe tider, men du er tøffere! Bruk naturen og vær i aktivitet, spis appelsiner, kvikk lunsj og nyt påskesolen. Vi håper dere får en fin Påske!

Byrådet forlenger og styrker smitteverntiltak
Pressemelding: Byrådet har i dag besluttet å forlenge tiltakene som gjelder i Oslo til og med 15. april. For å stoppe spredning av det muterte viruset, forsterker også byrådet flere tiltak: nå anbefales to meters avstand i flere situasjoner der det før var nok med en meters avstand.  I tillegg skjerpes reglene for stormarked. 
Les pressemeldingen fra fredag 26. mars 2021.

Har dere spørsmål, ta kontakt med avdelingen hvor du trener:
Bjølsen/Dælenenga: medlem@fighter.org
Øvrige avdelinger: bislett@fighter.org / stovner@fighter.org / asker@fighter.org