Fighter har tatt i bruk et nytt medlemssystem som leveres av Norges Idrettsforbund, dette er en nyutviklet løsning som ble lansert tidlig juni i år. I den forbindelse har det oppstått feil og vi jobber med å utbedre.

Avtalegiro Vi anbefaler å opprette AvtaleGiro, dette er kostnadsfritt. Da unngår du å betale fakturagebyr på kr 55.- hver måned. Meld inn Avtalegiro på Min side i IMS (imsapp.nif.no).

Duplikatfakturaer Det har forekommet at enkelte medlemmer har mottatt flere fakturaer og i enkelte tilfeller er ikke faktura mottatt. For å sikre at alle får fakturaen tilsendt har vi valgt å sende ut betalingspåminnelser. Medlemmer som ikke har fått faktura vil nå få faktura tilsendt på epost. Medlemmer som har fått duplikatfakturaer vil få en kopi på fakturaen som gjelder. Medlemmer som har betalt skal i utgangspunktet ikke få en betalingspåminnelse, men feil kan forekomme og de det gjelder kan se bort ifra påminnelsen.

Kansellering av medlemskap Vi har registrert at noen medlemmer får sitt medlemskap og/eller treningsavgiften kansellert. Dette er en feil som NIF jobber med å utbedre. De det gjelder vil få sitt medlemskap og/eller treningsavgiften reaktivert.

Beklager de problemene det har medført for Fighter og de medlemmene det gjelder.

Kontakt oss Har du spørsmål eller trenger hjelp? Support Nif: imssupport@idrettsforbundet.no Fighter Kickboxingklubb: medlem@fighter.org

Hilsen NIF Digital & Fighter