Velkommen til FIGHTER


Vi er Norges største kickboksing klubb med utøvere og trenere i verdensklasse som sammen ønsker å levere de beste treningsopplevelsene til deg. Vi ønsker å skape et miljø der mange vil være med, og mange vil bidra. Vi er ydmyke, engasjerte og ønsker å inspirere våre medlemmer. Fighter Kickboxingklubb er opptatt av at alle tar del i klubben, føler seg velkommen, trives på trening og har det gøy.

En reise begynner alltid med det første steget. Start idag!

Barn 3-9 år

275

Per måned
  • Bindingstid
    6 måneder. Inkl klubb t-skjorte og bukse

Barn 10-13 år

400

Per måned
  • Bindingstid
    6 måneder. Inkl klubb t-skjorte og bukse

Voksen

400

Per måned
  • Bindingstid 6 mnd. Alle grener
Fakturering

MEDLEMSAVGIFT
I tillegg til den månedlige treningsavgiften, blir det en gang i året fakturert for medlemskontingent (kr 300.-). Medlemskontingent dekker medlemskap hos Fighter KBK, Norges Kickboxing Forbund og Norges Bokseforbund for ett år. (for medlemmer som er registret før september og ikke i Nifs medlemssystem gjelder gammel pris (300/425) hvor medlemsavgift er inkludert)

Pr. idag registrer vi dere her hos oss, ta kontakt med trener/avdeling for å bli medlem av klubben.

Treningsavgiften faktureres månedlig. Vi anbefaler å opprette AvtaleGiro, dette er kostnadsfritt. Da unngår du å betale fakturagebyr på kr 55.- hver måned. Meld inn Avtalegiro på Min side i IMS 

Treningsavtalen har en innledende bindingstid på 6 måneder. Etter at bindingstiden har utløpt løper medlemskapet videre med én måneds oppsigelsestid. Siden medlemskapet er løpende betyr dette at du ikke trenger å melde deg inn på nytt hver termin.

Last ned medlemsvilkårene