Velkommen til FIGHTER


Vi er Norges største kickboksing klubb med utøvere og trenere i verdensklasse som sammen ønsker å levere de beste treningsopplevelsene til deg. Vi er ydmyke, engasjerte og ønsker å inspirere våre medlemmer. Fighter Kickboxingklubb er opptatt av at alle tar del i klubben, føler seg velkommen, trives på trening og har det gøy.

Bli medlem idag og få et kick i hverdagen!

Barn 3-9 år

300

Per måned
  • Inkl klubb t-skjorte og bukse

Barn 10-13 år

425

Per måned
  • Inkl klubb t-skjorte og bukse

bindingstid 12 måneder

375

Per måned
  • Alle grener

bindingstid 6 måneder

425

Per måned
  • Alle grener
Fakturering
Fighter Kickboxingklubb og Mudo Regnskap har en samarbeidsavtale for faktureringen av klubbens treningsavgift. Det medfører at all fakturering av treningsavgift foretas av Mudo Regnskap. Treningsavgiften faktureres månedlig via AvtaleGiro og skjema for dette fylles ut på treningsavtalen. Treningsavtalen har en innledende bindingstid på 6 eller 12 måneder. Kryss av for det som passer for deg. Etter at bindingstiden har utløpt løper medlemskapet videre med én måneds oppsigelsestid. Siden medlemskapet er løpende betyr dette at du ikke trenger å melde deg inn på nytt hver termin.
Avslutte medlemskap
Dersom du ønsker å avslutte medlemskapet sender du en skriftlig beskjed om dette til Mudo Regnskap (kundeservice@mudo.no) med kopi til styret i Fighter (styre@fighter.org), eller ved å fylle ut eget kontakt skjema.