Treningskontingent under koronautbruddet – april

Mette solli Uncategorized

Kjære medlemmer! 

Fighter KBK følger de retningslinjer og krav som gis av helsemyndighetene, kommunen og NIF. Det betyr at alle treninger er avlyst frem til myndighetene opphever treningsforbudet. Vi følger selvfølgelig nøye med og er klare til å starte opp igjen så fort myndighetene tillater det. 

FIGHTER KICKBOXINGKLUBB er et idrettslag. Det betyr at vi drives på dugnad og med frivillighet av medlemmene våre. Hele treningskontingenten medlemmene betaler går til drift av klubben, medlemsarrangementer og utvikling av våre utøvere og trenere.

Det er godt å kjenne støtten dere viser oss i en vanskelig tid – det gir oss masse energi til å stå på videre!

Helse er det viktigste! Vi må alle finne løsninger for å holde oss i aktivitet, selv om vi ikke kan samles for trening.
Mens vi venter på normale tilstander, kommer vi til å fortsette å legge ut hjemmetreningstips på vår lukkede medlemsside på Facebook, og på vår Instagramkonto @fighterkickboxing. Noen treningstips finner du også på nettsiden vår, under nyheter/hjemmetrening.

Hold humøret og formen oppe, så sees vi snart på trening!

Hva skjer med medlemskapet nå? 
Vi opplever at de aller fleste ønsker å fortsetter å være medlem og støtte oss, og det setter vi stor pris på. Tusen takk alle sammen! Men vi ønsker også å gi de som ikke har anledning til å betale kontingent denne perioden, en mulighet til å fortsette som medlemmer i klubben.

Vi har derfor kommet frem til følgende to alternativer du kan velge mellom:

1. DUGNADSMEDLEMSKAP 
Solidaritetsmedlemskapet for hverdagshelter som vil støtte sitt idrettslag! 
Du beholder medlemskapet ditt uendret. I mellomtiden vil vi fortsette å gi deg gode tips for hjemmetrening på våre sosiale medier. Du trenger ikke gjøre noe, annet enn å være forberedt på en skikkelig god velkomst fra oss i klubben når vi får lov til å trene sammen igjen.

2. FRYS AV MEDLEMSKAP
Vi har forståelse for at denne spesielle situasjonen rammer folk på ulike måter, og vi velger derfor å tilby at du kan fryse medlemskapet ditt frem til myndighetene lar oss holde treninger igjen. For å fryse medlemskapet for april måned må du fylle inn skjema til Mudo regnskap før søndag 5. april.

Frist for frys kontingent for april er utgått.

OBS! Det vil ikke bli anledning til å be om refusjon av innbetalt kontingent om du ikke sender inn skjema for frys av medlemskap innen tidsfristen. Dette i hht. retningslinjene fra NIF. 

Vi håper dere synes dette er en akseptabel løsning og at dere ønsker å være med å støtte klubben videre.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Mvh 
Fighter KBK