Treningskontingent – mai

Mette solli Uncategorized

Kjære medlemmer! 

Tusen takk for støtten dere har vist oss i denne vanskelige tiden – dette har gitt  oss masse energi til å stå på videre!

Hva skjer i mai?
Etter pressekonferansen torsdag 30. april så varslet kulturministeren at det vil komme nye retningslinjer for idretten fra 7. mai. Vi tolker dette som at det vil bli tillatt mer aktivitet enn det har vært fram til nå. Allerede fra i dag så er kravet til avstand nedjustert til 1 meter. 

Utetrening
Det er lysere tider og varmere i luften og vi ønsker nå å gi tilbud om utetrening så lenge været tillater det. Vi følger de retningslinjene som Folkehelseinstituttet og NIF har satt med avstand og små grupper. Så fort anleggene våre åpnes igjen for «tilpasset» drift flytter vi inn aktiviteten igjen, dette håper vi ikke blir lenge til.
Timeplan for utetrening blir lagt ut på Facebook for de enkelte avdelinger. 

Vi kommer til å fortsette å legge ut hjemmetreningstips på vår lukkede medlemsside på Facebook. Noen treningstips finner du også på nettsiden vår, under nyheter/hjemmetrening.

Hold humøret og formen oppe, så sees vi snart på trening!

FIGHTER KICKBOXINGKLUBB er et idrettslag. Det betyr at vi drives på dugnad og med frivillighet av medlemmene våre. Hele treningskontingenten medlemmene betaler går til drift av klubben, medlemsarrangementer og utvikling av våre utøvere og trenere.

Hva skjer med medlemskapet nå? 
Vi opplever at de aller fleste ønsker å fortsetter å være medlem og støtte oss, og det setter vi stor pris på. Tusen takk alle sammen! Men vi ønsker også å gi de som ikke har anledning til å betale kontingent denne perioden, en mulighet til å fortsette som medlemmer i klubben.

Vi har derfor kommet frem til følgende to alternativer du kan velge mellom:

1. DUGNADSMEDLEMSKAP 
Solidaritetsmedlemskapet for hverdagshelter som vil støtte sitt idrettslag! 
Du beholder medlemskapet ditt uendret. I mellomtiden vil vi fortsette å gi deg gode tips for hjemmetrening. Du trenger ikke gjøre noe, annet enn å være forberedt på en skikkelig god velkomst fra oss i klubben når vi får lov til å trene sammen igjen.

2. FRYS AV MEDLEMSKAP
Vi har forståelse for at denne spesielle situasjonen rammer folk på ulike måter, og vi velger derfor å tilby at du kan fryse medlemskapet ditt. For å fryse medlemskapet for mai måned må du fylle inn skjema til Mudo regnskap før tirsdag 5. mai.

For å fryse medlemskapet ditt i mai, vennligst fyll inn skjemaet under

Jeg ønsker å fryse medlemskapet mitt i Fighter Kickboksingklubb for mai.
Jeg er klar over at eventuell gjenværende bindingstid vil bli utvidet tilsvarende frysperioden.

Jeg er klar over at jeg må følge med på oppdatert informasjon på klubbens hjemmesider, www.fighter.orgOBS! Det vil ikke bli anledning til å be om refusjon av innbetalt kontingent om du ikke sender inn skjema for frys av medlemskap innen tidsfristen. Dette i hht. retningslinjene fra NIF. 

Vi håper dere synes dette er en akseptabel løsning og at dere ønsker å være med å støtte klubben videre.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Mvh 
Fighter KBK