Sommerleir i Stavern

Mette solli Uncategorized

Årets sommerleir blir holdt 15.-17. Juni på Stavern folkehøyskole.
Sommerleiren er åpen for alle, med et tilbud for alle. Barn, ung, voksen, nybegynner, elite, graderingsklare, trenere, venner og familie.

Barn og trenere
Den italienske klubben Aikiya i Palermo, stiller med tre av sine beste barnetrenere denne helgen. Her blir det fantastiske treningsøkter for barn som også gir barnetrenere muligheten til å lære og å bli inspirert.

Treningene for barn blir delt inn i  tre aldersgrupper (3-5 år, 6-9 år og 10-12 år), for å møte barna der de er i utviklingen.

Ungdom og voksne
Vi har gleden av å ha OL-bokser Jørn Espolin Johnson som instruktør under sommerleiren, ønsker du å finpusse på bokseteknikken så er dette et must! Aikiya med sine dyktige trenere vil også bidra for denne gruppen, her blir det mulighet for å trene på det sparketekniske med verdensekspertisen.

Gradering, foreldre og sosialt
På lørdagen avholdes den årlige sortbelte graderingen, mellom treningsøktene er det mulighet for å titte innom graderingen for å føle på stemmingen og heie frem de som skal testes opp til forbundets høyeste belte! Kanskje er det din tur snart?

I løpet av helgen vil det også være mulighet for de uten bakgrunn i kickboksing  og få egne nybegynner økter, for de som har lyst å prøve. Det blir også sosiale aktiviteter på tunet og turer rundt i Stavern. – Vi ønsker å være en sommerleir som passer alle!

Alle er velkomne og får et tilbud om aktivitet, trening og det sosiale!
Påmelding her>