Kristin ble verdensmester

Mette solli Uncategorized

VM i Budapest. 1 gull, 2 sølv, 1 bronse. Det gikk ikke helt som planlagt for våre utøvere, men på tross av dette fikk fikk 4 av 5 utøvere i fullkontakt medalje. Det er vi svært fornøyd med.

Fullkontakt: -56kg Kristin Julianne Vollstad  – VERDENSMESTER!
Kristin går i ringen med full ro og er veldig fokusert på hva som skjer hele tiden. Hun flytter seg godt. Et strålende gjennomført mesterskap av Kristin som vinner finalen overlegent.

Fullkontakt: -60kg Thea Therese Vingmark Næss – SØLV
Thea er nok engang sterk i dette mesterskapet. I finalen taper hun overraskende. Dette er en finale vi er vitne til, der Thea helt klart blir frarøvet en gullmedalje som hun fortjente.

Fullkontakt: -70kg Birgit Øksnes – SØLV
Birgit gjør nok et fantastisk mesterskap. Det blir litt av et drama i finalen, der dommerkomiteen bruker noe tid på å bekrefte avgjørelsen i finalen, som blir stående. Utrolig kjipt for Birgit som virkelig styrte kampen og kunne blitt verdensmester for andre gang.

Fullkontakt: -67kg Truls Mathisen – BRONSE
Fantastisk mesterskap av Truls der han går jevnt og er et hårstrå unna å vinne mot verdensmester -og europamesteren. Han viser hva han er god for. Gratulerer til Truls med en fortjent bronse medalje i hans første mesterskap, dette er imponerende.

Henry MacPherson, Andreas Gjestvang Berg og Tirill Nanett Bjørnestad Næss gjorde alle svært gode prestasjoner mot verdens beste utøvere. Vi gleder oss til fremtiden! 

Trenerteam: Daimi Akin, Christian Galvez, Angel O. Ruiz